Tripletex regnskapsfører

Er du en regnskapsfører som har erfaring med Tripletex? Da bør du registrere CV-en din hos oss.

Ta kontakt

Partner2 er et bemannings- og rekrutteringsbyrå som stadig ser etter kvalifiserte kandidater til våre kunder. Registrer din CV i dag eller ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi ser frem til å høre fra deg! 

Derfor lønner det seg å søke via et rekrutteringsbyrå 

Å søke gjennom et rekrutteringsbyrå kan gi deg mange fordeler sammenlignet med å søke på egenhånd. Når du søker jobb som regnskapsfører gjennom Partner2, vil vi kontakte deg når vi får inn et oppdrag fra en kunde som matcher dine egenskaper og behov. 

I tillegg vil du få veiledning og rådgivning underveis i rekrutteringsprosessen. Er du nyutdannet, vil du lære en hel del om hvordan en typisk jobbsøknadsprosess kan se ut. 

Er du interessert i å søke jobb gjennom oss, kan du registrere din CV i vår jobbsøkerportal, eller ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi opplever at det eksisterer et stort behov for kvalifiserte regnskapsførere, og særlig dem som har erfaring og kunnskap om Tripletex

Les mer: Regnskapsfører lønn

Regnskapsførere og Tripletex

I dag jobber 2 av 3 regnskapsbyråer med Tripletex som verktøy for seg og kundene sine. Derfor ser vi en økende etterspørsel etter regnskapsførere med kunnskap om Tripletex.

Tripletex er et fleksibelt verktøy som kan tilpasses den enkelte kunde. Videre dekker det alt fra regnskap og faktura til lønn, utlegg, timeføring og prosjektstyring. Med andre ord: Tripletex gir regnskapsførere det de trenger med et verktøy.  

Søk jobb med Partner2

Partner2 er et rekrutterings- og bemanningsbyrå med et bredt nettverk og solid kompetanse. Vi har et nettverk med kvalifiserte kandidater, og hjelper bedrifter med å bemanne der det oppstår et behov. 

Fordi vi opplever et økt behov for regnskapsførere, ser vi derfor stadig etter flere kvalifiserte kandidater. Vi bistår også bedrifter med rekruttering til faste stillinger. 

Registrer din CV for å holde deg oppdatert. Vi tar kontakt med deg dersom det dukker opp en stilling som passer deg og dine egenskaper. 

 

Ta kontakt dersom du lurer på noe. Vi ser frem til å høre fra deg!