Rekruttering i

partner

handler om tilvekst av kvalifiserte regnskapsførere (med ulikt fagnivå) i jobbsøk

Rekruttering

Å ansette en ny medarbeider kan være en utfordrende og krevende oppgave, ofte blir det en ekstra jobb i tillegg til andre daglige gjøremål. De fleste av våre kunder er mellomstore selskaper som ikke har en HR ansvarlig som holder i rekrutteringsprosessen. Noen av våre kunder forteller at de ikke får jobbsøkere når de annonserer.

Rekruttering i Partner2 handler om tilvekst av kvalifiserte regnskapsførere med ulikt fagnivå som er i jobbsøk, slik at vi kan tilby våre kunder den rette fagkunnskapen.

“Vi jobber for å være et rekrutteringsselskap for regnskapsbyråer, og bedrifter som har behov for kvalifisert regnskapsførerkompetanse.”

-Partner2

Vi kan hjelpe deg med følgende:

Annonsert rekruttering

Oftest kombinerer vi search og annonsering i en rekrutteringsprosess. Vi samarbeider med våre kunder og utformer annonsetekst og riktig layout.

Er du som kunde i tvil om medievalg og det rent praktiske, bistår vi deg med det administrative. Vi har også samarbeidende mediabyrå ved behov. Vår rolle er gjerne mottak av søknader, CV-er, innhenting med sjekk av vitnemål, attester og intervjuer.

Vis alt

Search

Search i Partner2 handler om å vurdere og å finne en fagspesialist innenfor regnskap eller leder med en gitt erfaringsbakgrunn. Tjenesten tilpasses etter behov, med et tydelig definert mål hvor vi benytter en strukturert metodikk.

Gjennomføre personlighetstester

Vi tilbyr tester i rekrutteringsprosessen som et supplement til de vanlige metodene som intervju, referansesjekk og cv-sjekk. Målet er å få et så pålitelig bilde av en jobbsøker som mulig slik at vi øker kvaliteten i arbeidet vårt.

Konsulenttjenester

Konsulenttjenester innen ulike faser av ansettelsesprosessen.

Partner2 bilde

Kvalitetssikring –

med personlighetstester fra Cut-e

Vi tilbyr tester i rekrutteringsprosessen som et supplement til de vanlige metodene som intervju, referansesjekk og cv-sjekk. Målet er å få et så pålitelig bilde av en jobbsøker som mulig, slik at vi øker kvaliteten i arbeidet vårt.

Personlighetstester måler en person i en bestemt situasjon.

Vi har valgt å benytte cut-e fordi testverktøyet er ledende internasjonalt innenfor utvikling og nettbaserte tester. Testverktøyet gir et bredt spekter personlighets- og evnetester.

Cut-e er Veritas-sertifisert som betyr at testene er godt dokumentert, godkjent og måler det den er ment å måle. Testen måler likt hver gang den benyttes, og den er normert. Det betyr at testresultatet fra den som testes kan sammenlignes med en relevant normgruppe.

Vis alt

Fornøyde kunder


Fornøyde kunder er det vi lever av.
Her er noen utvalgte kunder vi har levert kandidater til:

opuscapita logo
merisma logo
nordstrand regnskapsbyrå logo
opuscapita logo
merisma logo
nordstrand regnskapsbyrå logo

Send oss gjerne en åpen CV med søknad, eller nøl for all del ikke med å kontakte oss.

Registrer din CV her