Regnskapsfører lønn 

 

Partner2 bilde

Er du en regnskapsfører som er på jakt etter en ny jobb? Søk ledige stillinger innen regnskap gjennom Partner2. Vi lyser stadig ut ledige stillinger med konkurransedyktig lønn innen regnskap og økonomi for våre kunder. 

Vi søker etter kvalifiserte kandidater som kan matche kundens behov og ønsker. Ta gjerne kontakt for mer informasjon, eller sjekk ut ledige stillinger på nettsidene våre.

Ledige stillinger

Partner2 er et profesjonelt rekrutteringsbyrå som jobber for å finne gode kandidater til kundene våre. Vi rekrutterer blant annet innen økonomi og regnskap, og ser gjerne etter deg som er en dyktig regnskapsfører med blant annet høyere utdanning. 

Vi lyser stadig ut ledige stillinger der vi søker regnskapsfører til kunder som tilbyr en konkurransedyktig lønn. Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvilke stillinger vi har innen økonomi og regnskap, eller søk på stillinger som allerede er utlyste her. 

Det hender også at vi ikke annonser ulike stillinger, og vi oppfordrer deg derfor til å ta kontakt med oss dersom du er interessert.

Du kan sende oss en åpen CV med søknad dersom du ikke finner en aktuell stilling blant våre utlyste stillinger. 

Hvorfor søke gjennom et rekrutteringsbyrå?

Å søke jobb gjennom et rekrutteringsbyrå kan gi mange fordeler. Du vil få hjelp til å finne den bedriften som passer dine egenskaper og behov, samt at vi vil veilede deg så godt vi kan der vi har mulighet. 

Du vil lære en hel del av en rekrutteringsprosess, og dersom du er en aktuell kandidat for en spesifikk kunde, vil vi kontakte deg. Er du nyutdannet, kan våre searchprosesser gi deg et lite innblikk i hvordan en søknadsprosess fungerer.

Vi har et bredt nettverk av kunder som stadig har behov for nye medarbeidere. Å søke gjennom et rekrutteringsbyrå kan derfor være svært lønnsomt, samt få deg inn i en ny jobb raskere enn når du søker på egenhånd. 

Hvordan finner vi den riktige kandidaten?

Når en kunde kommer til oss med et bemanningsbehov, kartlegger vi kundens behov og ønsker. Deretter starter en prosess der vi leter etter kandidater som kan matche disse spesifikasjonene. 

Etter at kunden har kommet til oss, utfører vi blant annet en analyse der vi finner ut av hvilke kvalifikasjoner jobben krever. Her kan vi for eksempel se på:

  • Oppgaver
  • Ansvarsområder
  • Krav
  • Ønsker

Deretter gjennomfører vi en searchprosess, hvor vi annonserer stillingen, eller kontakter aktuelle kandidater direkte uten å lyse ut stillingen. 

Derfor kan det lønne seg for deg å registrere din CV hos oss, til tross for at vi ikke har annonsert noen aktuelle stillinger for øyeblikket. 

Hva gjør en regnskapsfører?

En regnskapsførers viktigste oppgave er å bistå bedriften med å føre regnskapet. Regnskapsføreren har ansvar for at regnskapet blir fullstendig, og at alle nødvendige opplysninger fylles inn. 

Vanlige oppgaver kan blant annet være å betale utestående fakturaer, sende ut fakturaer, ha ansvaret for å betale ut lønn, og føre regnskap over utgifter og inntekt. 

Regnskapet skal gi en totaloversikt over bedriftens økonomi, og skal hjelpe bedriften med å holde kontroll på alle utgifter og inntekter. 

For å kunne føre regnskap for andre bedrifter enn den en selv er ansatt i, behøver regnskapsføreren det som kalles for autorisasjon. Dette er høyere utdanning samt lisens fra Finanstilsynet. Denne sier noe om at personen oppfyller alle formelle krav, og at han eller hun er en autorisert regnskapsfører. 

Hvor jobber regnskapsføreren?

En regnskapsfører kan være ansatt i bedriften. En regnskapsfører som er ansatt et sted og utfører oppdrag for andre, må ha autorisasjon og være en autorisert regnskapsfører for å ha muligheten til dette. 

Regnskapsføreren kan jobbe i økonomiavdelingen til en bedrift eller være selvstendig næringsdrivende. Han eller hun kan også jobbe i både offentlig sektor og privat sektor. 

Regnskapsfører: lønn 

Den gjennomsnittlige månedslønnen til en regnskapsfører varierer, som med andre ulike yrker. 

Lønnen kan være avhengig av:

  • Om bedriften er i privat eller offentlig sektor
  • Utdannelse
  • Autorisasjon
  • Erfaring
  • Bedriftens lønnsnivå

Sjekk gjerne Statistisk Sentralbyrå for oppdatert statistikk over gjennomsnittlig lønn. 

Om Partner2

Partner2 er et rekrutterings- og bemanningsbyrå med bred erfaring og kompetanse. Vi har et bredt nettverk med kvalifiserte kandidater, og hjelper bedrifter med å bemanne der det oppstår et behov. 

Vi bistår også bedrifter med rekruttering til faste stillinger, og ser derfor stadig etter aktuelle og kvalifiserte kandidater. 

Registrer CV for å holde deg oppdatert. Vi tar alltid kontakt med alle aktuelle kandidater dersom det dukker opp en stilling som passer deg og dine egenskaper.

Registrer CV

Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe. Vi ser frem til å høre fra deg!