Regnskapsfører lønn 

Regnskap rekrutteringsbyrå-Regnskapsfører rekrutteringsbyrå-Regnskap ledig stilling-Regnskapsfører ledig stilling-Regnskapsfører jobb-Regnskap rekruttering-Regnskapsfører konsulent-Regnskap bemanning

Søk ledige stillinger innen regnskap gjennom Partner2. Vi har stillinger som regnskapsfører med konkurransedyktig lønn.

Partner2 lyser stadig ut ledige stillinger med konkurransedyktig lønn innen regnskap og økonomi for våre kunder. Derfor søker vi etter kvalifiserte kandidater som kan matche kundens behov og ønsker. 

Ta gjerne kontakt for mer informasjon, eller sjekk ut ledige stillinger på nettsidene våre. 

Ledige stillinger

Partner2 er et profesjonelt rekrutteringsbyrå som jobber for å finne gode kandidater til kundene våre. Vi rekrutterer blant annet innen økonomi og regnskap, og ser gjerne etter deg som er en dyktig regnskapsfører med blant annet høyere utdanning. 

Vi lyser stadig ut ledige stillinger som regnskapsfører med konkurransedyktig lønn på vegne av kundene våre. Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvilke stillinger vi har innen økonomi og regnskap, eller søk på stillinger som allerede er utlyst her. 

Det hender også at vi ikke annonserer ulike stillinger, og vi oppfordrer deg derfor til å ta kontakt med oss dersom du er interessert i liknende stillinger.

Du kan sende oss en åpen CV med søknad dersom du ikke finner en aktuell stilling blant våre utlyste stillinger. Vi ser frem til å høre fra deg. 

Hvorfor søke gjennom et rekrutteringsbyrå?

Å søke jobb gjennom et rekrutteringsbyrå kan gi mange fordeler. Du vil få hjelp til å finne den bedriften som passer dine egenskaper og behov, samt at vi veileder deg så godt vi kan for å sikre deg drømmejobben din. 

Du vil lære en hel del av en rekrutteringsprosess, og dersom du er en aktuell kandidat for en spesifikk kunde vil vi kontakte deg. Er du nyutdannet, kan våre searchprosesser gi deg et lite innblikk i hvordan en søknadsprosess fungerer.

Vi har et bredt nettverk av kunder som stadig har behov for nye medarbeidere. Å søke gjennom et rekrutteringsbyrå kan derfor få deg inn i en ny jobb raskere enn når du søker på egenhånd. 

Hvordan finner vi den riktige kandidaten?

Når en kunde kommer til oss med et bemanningsbehov, kartlegger vi kundens behov og ønsker. Deretter starter en prosess der vi leter etter kandidater som kan matche disse spesifikasjonene. 

Etter at kunden har kommet til oss, utfører vi blant annet en analyse der vi finner ut av hvilke kvalifikasjoner jobben krever. Her kan vi for eksempel se på:

  • Oppgaver
  • Ansvarsområder
  • Krav
  • Ønsker

Deretter gjennomfører vi en searchprosess, hvor vi annonserer stillingen, eller kontakter aktuelle kandidater direkte uten å lyse ut stillingen. 

Derfor kan det lønne seg for deg å registrere din CV hos oss, til tross for at vi ikke har annonsert noen aktuelle stillinger for øyeblikket. 

Hva gjør en regnskapsfører?

Regnskapsføreren står litt på utsiden av bedriften din – og det er en fordel. Det gjør at din regnskapsfører kan se bedriften din fra utsiden og inn. Det blir lettere å peke på de områdene hvor det finnes rom for forbedring, noe som vil gagne bedriften din.

En regnskapsførers viktigste oppgave er å bistå bedriften med å føre regnskapet. Regnskapsføreren har ansvar for at regnskapet er fullstendig og at alle nødvendige opplysninger fylles inn. 

Vanlige oppgaver kan blant annet være å betale utestående fakturaer, sende ut fakturaer, ha ansvar for å betale ut lønn samt føre regnskap over utgifter og inntekt. 

Kontrollere regnskapet

Regnskapet gir en totaloversikt over bedriftens økonomi, og skal hjelpe bedriften med å holde kontroll på alle utgifter og inntekter. Skulle det oppstå eventuelle problemer skal regnskapsføreren være kapabel til å hjelpe bedriften med å rette opp i disse.

For å kunne føre regnskap for andre bedrifter enn den en selv er ansatt i, behøver regnskapsføreren det som kalles for autorisasjon. Dette er høyere utdanning samt lisens fra Finanstilsynet. Denne sier noe om at personen oppfyller alle formelle krav og at han eller hun er en autorisert regnskapsfører. 

Hvor jobber regnskapsføreren?

En regnskapsfører kan være ansatt i bedriften eller jobbe på oppdrag. Dersom en regnskapsfører er fast ansatt et sted, må han eller hun være en autorisert regnskapsfører for utføre oppdrag for andre ved siden av. 

Regnskapsføreren kan jobbe i økonomiavdelingen til en bedrift eller være selvstendig næringsdrivende. Han eller hun kan også jobbe i både offentlig sektor og privat sektor. 

Regnskapsfører: lønn 

Den gjennomsnittlige månedslønnen til en regnskapsfører varierer, som med andre ulike yrker. 

Lønnen kan være avhengig av:

  • Om bedriften er i privat eller offentlig sektor
  • Utdannelse
  • Autorisasjon
  • Erfaring
  • Bedriftens lønnsnivå

Sjekk gjerne Statistisk Sentralbyrå for oppdatert statistikk over gjennomsnittlig lønn for regnskapsførere. 

Om Partner2

Partner2 er et rekrutterings- og bemanningsbyrå med bred erfaring og kompetanse. Vi har et bredt nettverk av kvalifiserte kandidater og hjelper bedrifter med å bemanne der det oppstår et behov. Hos oss står det å rekruttere gode kandidater høyt i kurs. 

En god regnskapsfører gir deg den roen du trenger, slik at du kan konsentrere deg om arbeidsoppgaver knyttet til din inntektsgivende virksomhet. Vi bistår også bedrifter med rekruttering til faste stillinger og ser derfor stadig etter aktuelle og kvalifiserte kandidater. 

Registrer CV-en din i vår database for å holde deg oppdatert. Vi tar kontakt med alle aktuelle kandidater dersom det dukker opp en stilling som passer deg og dine egenskaper. 

Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe. Vi ser frem til å høre fra deg!