Personvern

Om personvernerklæringen:
Denne personvernerklæringen beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om våre kunder og jobbsøkere, og de som besøker våre internettsider og hvordan vi oppfyller våre forpliktelser i personvernlovgivningen (GDPR: General Data Protection Regulation)
Innsamling, lagring, sammenstilling, utlevering og annen behandling av personopplysninger er regulert i personopplysningsloven. Loven stiller bl.a. krav til konfidensialitet og sikkerhet ved behandling av personopplysninger.
Behandlingsansvarlig:
Partner2 er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Med «behandlingsansvarlig» menes i loven den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke hjelpemidler som skal benyttes. Det betyr at vi er ansvarlige for at behandlingen av dine personopplysninger skjer i henhold til loven. Kontaktinformasjon for Partner2 finner du helt nederst i denne personvernerklæringen.
Hvilke personopplysninger behandler vi?
Som kandidat og jobbsøker via Partner2 lagrer vi din kontaktinformasjon (inkludert navn, fødselsdato, kjønn, bostedsadresse, stilling og informasjon om tidligere arbeidsforhold, skolegang, telefonnummer og epostadresse). I forbindelse med din jobbsøk lagrer vi:
  1. Din CV
  2. Attester relevante for din jobbsøknad
  3. Vitnemål
  4. Oppsummering etter gjennomført referansesamtaler
Vi lagrer også epost og annen skriftlig kommunikasjon vi mottar fra deg, inkludert tilbakemelding du gir oss i forbindelse med din jobbsøk.
Som kunde lagrer Partner2:
  1. Selskapsinformasjon (selskapets navn, adresse, organisasjonsnummer).
  2. Ansatt kontaktinformasjon (navn, stillingstittel, telefonnummer og epostadresse).
Vi lagrer også epost og annen skriftlig kommunikasjon vi mottar fra deg.
Hva bruker vi opplysningene til?
Opplysningene vi har benyttes utelukkende i jobbsøk sammenheng.
Opplysninger om våre kunder benyttes kun for å ivareta vår kunder på best mulig måte i forbindelse med Partner2 sin forretning.
Opplysningene som automatisk blir registrert av våre måleverktøy og tekniske logger som navigasjon på Partner2 sine web sider, brukes kun til å sikre at vi har nettsider som fungerer optimalt i forhold til formålet og for å sikre best mulig brukeropplevelse.
Hvor lenge oppbevarer vi opplysningene?
Vi oppbevarer personopplysningene kun så lenge det er nødvendig ut fra de formål som er beskrevet i avsnittet ovenfor eller for å oppfylle bestemte lovkrav. Dette innebærer at lagringstiden for ulike typer opplysninger vil kunne variere. Bokføringsloven gjør at fakturaopplysninger må lagres i minst 5 år. Kontaktopplysningene har vi behov for å lagre så lenge du er i jobbsøk via Partner2.
Hvem vi deler opplysningene med?
Vi deler opplysninger om deg som jobbsøker kun når du har godkjent at informasjonen kan deles i jobbsøk sammenheng.
Vi inngår skriftlige avtaler med eksterne samarbeidspartnere. Dette er primært kunder av Partner2 som har behov for medarbeidere. Informasjonen vi deler med våre kunder stilles det tydelige krav om å følge gjeldende personvernlovgivning, inkludert kravene til informasjonssikkerhet.
Hvordan beskytter vi opplysningene?
Vi arbeider planmessig og systematisk med å ivareta informasjonssikkerhet og benytter tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte de lagrede personopplysningene mot uautorisert tilgang og bruk.
Dersom du har søkt på stilling via Partner «Registrer deg» vil du bidra til å beskytte kontoen din mot uautorisert tilgang. Du er selv ansvarlig for å holde påloggingsinformasjonen (brukernavn og passord) konfidensiell.
Cookies:
For å gjøre det lettere for deg som bruker, sender vi informasjonskapsler (cookies) til nettleseren din. Denne inneholder i hovedsak sesjonsinformasjon. Partner2 benytter statistikkverktøyet Google Analytics som skriver slike informasjonskapsler. Dette verktøyet bruker vi for å innhente statistikk for hvor mange brukere og sidevisninger vi har på nettsiden. Våre nettannonser (eks: Google Adwords) kan også skrive slike informasjonskapsler til din nettleser, blant annet for å måle effekten av våre annonser.
Som bruker av nettstedet kan du velge bort Googles bruk av informasjonskapsler ved å gå til Googles Annonseinnstillinger. Du har også muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler ved å gå til bortvelgelsessiden til Network Advertising Initiative.
Din IP adresse kan bli lagret ved innsendelse av kontaktskjemaer og påmeldingsskjemaer. Eventuell personlig informasjon (som navn, telefonnummer, etc) du oppgir på nettstedet blir ikke distribuert til 3. parts aktører, og kun benyttet til å besvare henvendelsen.
Det er viktig at kontaktopplysningene vi har registrert om deg er riktige og oppdaterte.
Nyhetsbrev
Partner2 sender ut nyhetsbrev på e-post til de som ønsker. Nyhetsbrevet inneholder stillinger, kandidater og annet Partner2-relatert innhold.
For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev på e-post, må du registrere en e-postadresse. E-postadressen vil bare bli brukt til å sende ut nyhetsbrev og eventuelt brukerundersøkelser om nyhetsbrevet for å få tilbakemelding om hva leserne har behov for og hva de synes er interessant.
E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du melder deg av nyhetsbrevet. Du kan melde deg av ved å trykke på lenken for dette i nyhetsbrevet eller ved å kontakte oss.
Behandlingsgrunnlaget for behandling av e-postadressen din i tilknytning til nyhetsbrevet vårt er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 a), altså samtykke.
Partner2 underleverandører:
Partner2 benytter underleverandører i sin forretning. I den grad disse underleverandørene har tilgang til personopplysninger, er det inngått avtale mellom disse og Partner2. Våre underleverandører er:
  1. Regnskapsfører: Ekstra Ressurs AS
  2. Regnskap, Fakturering, timeregistrering: Poweroffice AS
  3. CRM samarbeidspartner: Proweb AS
  4. Testverktøy: Cut-e Norge AS
Kontaktopplysninger:

Hvis du har spørsmål eller av andre grunner ønsker å komme i kontakt med oss i forbindelse med denne personvernerklæringen kan du benytte følgende kontaktopplysninger:
Partner2 as
Rosenkrantzgate 20
0160 Oslo
Telefon: 90038778