Ledig stilling regnskapsfører

Er du en utdannet regnskapsfører og ser etter en ledig stilling? Send inn en søknad til Partner2. Vi er alltid på jakt etter nye kandidater.c

Ta kontakt

Vi ser stadig etter kvalifiserte kandidater for våre kunder til både lengre oppdrag og faste stillinger. Registrer din CV i dag. Vi kontakter deg så fort vi finner en ledig stilling som matcher dine egenskaper og behov. 

Finn ledige stillinger gjennom Partner2

Ser du etter en ledig stilling som regnskapsfører? Å søke på ledige stillinger gjennom oss er enkelt. For å finne din neste jobb kan du:

  • Finne ledige stillinger på våre nettsider
  • Registrere CV og åpen søknad
  • Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat

Vi opplever at kundene våre har behov for kvalifiserte regnskapsførere til både midlertidige og faste stillinger. Søker du jobb gjennom oss, kan vi veilede og rådgi deg i søknadsprosessen. Du finner flere ledige stillinger som regnskapsfører i vår jobbsøkerportal 

Våre tjenester

Vi tilbyr et bredt spekter av bemannings- og rekrutteringstjenester for mellomstore bedrifter. For å sikre rett kandidat for kundene våre, tilbyr vi følgende tjenester:

  • Annonsert rekruttering
  • Search
  • Personlighetstester
  • Konsulenttjenester

Vi ønsker å utvide det profesjonelle nettverket vårt av kandidater, slik at vi alltid kan bistå kundene våre der det oppstår behov. Vi er opptatt av trivsel, og jobber for at kunde og kandidat skal utgjøre en god match. Vi er eksperter innen regnskaps- og økonomibransjen. Ser du etter en ledig stilling som regnskapsfører, er du kommet til rett sted. 

Ta kontakt i dag for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å finne den rette stillingen for deg. 

Les mer: Ledig stilling regnskap 

Registrer din CV i dag

Partner2 er et lite og profesjonelt rekrutterings- og bemanningsforetak, med bred erfaring og kompetanse innenfor ulike bransjer. Vi har et bredt nettverk og ser et stadig behov for flere kvalifiserte kandidater. Vi bistår bedrifter med å bemanne der det oppstår et behov. 

Vi hjelper bedrifter med bemanne og rekruttere til både faste og midlertidige stillinger. I enkelte tilfeller passer det bedriften best å ansette et kortere engasjement, for eksempel som følge av sykdom, permisjon eller andre midlertidige behov. I mange tilfeller ser vi at slike engasjement fører til fast ansettelse. Vi kan bistå bedriftene i hele eller deler av søknadsprosessen. 

Registrer CV og meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert. Skulle det dukke opp en stilling som passer deg og dine egenskaper, tar vi kontakt med deg for en nærmere prat. 

Ser du etter en ledig stilling som regnskapsfører? Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe. Vi ser frem til å høre fra deg!