Ledig stilling regnskap

Ser du etter en ledig stilling innen regnskap og økonomi? Send inn en søknad til Partner2. Vi er stadig på jakt etter nye regnskapsførere.

Ta kontakt

Vi ser stadig etter kvalifiserte regnskapsførere, derfor ønsker vi å komme i kontakt med deg som ser etter en ledig stilling innen regnskap. Registrer din CV, og ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Søk ledig stilling regnskap gjennom Partner2

Syns du det kan være vanskelig å navigere deg på jobbmarkedet? I dag er det mange som opplever at konkurransen er høy og at jobbene er vanskelige å lande. 

Hos Partner2 skreddersyr vi bemannings- og rekrutteringsløsninger for kundene våre. Det vil si at vi ser etter spesifikke kandidater med de rette egenskapene – men vi er også opptatt av trivsel og at kandidatene skal passe inn i bedriften. 

Derfor kan det lønne seg for deg å søke ledige stillinger innen regnskap og økonomi gjennom oss. Det kan nemlig være at vi ser etter akkurat deg. Finner du ingen ledige stillinger på nettsidene våre, kan du gjerne ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. 

Registrer CV-en din 

Vi annonserer stadig ledige stillinger innen regnskap og økonomi. Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvilke stillinger vi har innen økonomi og regnskap, eller søk på stillinger som allerede er utlyst på nettsidene våre. 

Har du utdanning innen økonomi og regnskap, men finner ingen aktuelle stillinger på nettsidene våre? Det hender at vi ikke annonserer ledige stillinger. Ta derfor kontakt for mer informasjon. 

Send oss gjerne en åpen søknad og CV dersom du ikke finner en aktuell stilling blant våre utlyste stillinger. 

Les mer: Ledig stilling regnskapsfører

Om Partner2

Partner2 er et rekrutterings- og bemanningsbyrå med bred erfaring og kompetanse. Vi har et bredt nettverk med godt kvalifiserte kandidater, og hjelper bedrifter med å bemanne der det oppstår et behov. 

Partner2 ble i 2018 kåret til en Gaselle-bedrift. For å bli det, må bedriften de siste fire årene ha: 

  • Levert godkjente regnskap
  • Doblet omsetningen (minst)
  • Omsetning på over en million kroner
  • Omsetningsvekst hvert år

Vi bistår bedrifter med rekruttering til faste stillinger, og er særlig på jakt etter aktuelle og kvalifiserte kandidater innen regnskap og økonomi. 

Våre tjenester

Vi tilbyr både bemannings- og rekrutteringstjenester for våre kunder. Å ansette en ny person kan være en krevende prosess, derfor kan vi ta over hele eller deler av prosessen. 

For å sikre rett kandidat for kundene våre, tilbyr vi følgende tjenester:

  • Annonsert rekruttering
  • Search
  • Personlighetstester
  • Konsulenttjenester

Vi jobber for å være et rekrutteringsselskap for regnskapsbyråer, og bedrifter som har behov for kvalifisert regnskapsførerkompetanse. Har du en ledig stilling innen regnskap som skal bemannes? Vi er din rekrutteringspartner. 

Send en søknad i dag

Partner2 er et profesjonelt rekrutteringsbyrå som jobber for å finne gode kandidater til kundene våre. Vi rekrutterer blant annet innen økonomi og regnskap, og ser gjerne etter deg som er en dyktig regnskapsfører med høyere utdanning. 

Registrer din CV for å holde deg oppdatert. Dersom det dukker opp en ledig stilling innen regnskap som passer deg og dine egenskaper tar vi kontakt med deg for en nærmere prat. 

 

Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe. Vi ser frem til å høre fra deg!