Regnskap rekrutteringsbyrå-Regnskapsfører rekrutteringsbyrå-Regnskap ledig stilling-Regnskapsfører ledig stilling-Regnskapsfører jobb-Regnskap rekruttering-Regnskapsfører konsulent-Regnskap bemanning

Rg Regnskap er et ledende og raskt voksende regnskapsbyrå med hovedkontor i Kolbotn. Planen er nå å styrke satsingen med å bygge opp en avdeling i Nydalen i Oslo. Rg Regnskap er allerede representert med to ansatte som jobber ute hos kunden Høyer,  en av selskapets stødige og større kunder. Planen nå er å utvide med flere ansatte og å legge satsingen innen solide mat og drikke-, samt restaurant kjeder til en egen avdeling i Nydalen. Lokalene blir i kunden Høyer sine kontorer i Nydalsveien 15. Rg Regnskap søker derfor en avdelingsleder som skal være med på å bygge et Oslo-avdelingskontor, og samtidig operativt arbeide med regnskapsføring for kunder.

Rg Regnskap har 21 medarbeidere, mange regnskapsførere og autoriserte regnskapsførere som gir sine kunder personlig service og oppfølging med høy kompetanse.

Rg regnskap er i vekst, endringene skjer raskt og tempoet er høyt. Den vi nå søker blir en del av et moderne regnskapskontor som har fokus på teknologi og som tilbyr konkurransedyktige løsninger til kunder. Her er det fokus på å gjøre en solid og effektiv jobb for kunden og samtidig ha det gøy i hverdagen.

Arbeidsoppgaver:

  • Regnskapsføring A-Å
  • Teamleder, som skal være med på å bygge opp et avdelingskontor i Oslo
  • Løpende kundekontakt
  • Du blir den første i avdelingen, men planen er å fylle på med både kunder og medarbeidere.

Den vi søker er en erfaren regnskapsfører som ønsker å bygge et team og å skape faglige trygghet og trivsel.  Ansvarsfølelse og arbeidsglede er viktig. Det må være naturlig å motivere kolleger til å stå sammen om arbeidsoppgavene etter hvert som avdelingen vokser.

Du må like lederrollen og det å ha et teamansvar.  Hvis du ikke har hatt en lederrolle tidligere, men føler deg faglig trygg i tillegg til å kunne tenke deg en lederutfordring er du aktuell for oss.

Vi tilbyr:

  • Jobbe i et miljø som har fokus på bruk av moderne teknologi
  • En hektisk og variert hverdag hos et regnskapskontor i vekst
  • Ansvar for Mat og Drikke Gruppen, et veletablert selskap som driver anerkjente restauranter i Oslo
  • Konkurransedyktige betingelser

Om Rg Regnskap AS: http://rgreg.no/

Arbeidssted: Nydalsveien 15

Kvalifiserte kandidater kalles inn til intervju fortløpende. Har du spørsmål, kontakt Jorunn N Berg via email jorunn@partner2.no eller på telefon 90038778.

Leave a Reply