Aktuelt

Trykk på bildet for å lese artikkelen

Athene Group AS benytter rekrutteringsbyrå når det er behov for å ansette erfarne medarbeidere.

12. januar 2019

Fra regnskapsbyrå til selskap

12. januar 2019

Partner2 og personvernopplysninger

Denne personvernerklæringen beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om våre kunder og jobbsøkere, og de som besøker våre internettsider og hvordan vi oppfyller våre forpliktelser i personvernlovgivningen (GDPR: General Data Protection Regulation)

Intervju med Jessica Wei i Control Plus AS

Jessica Wei jobber i regnskapsbyrået Control Plus AS. Partner2 møter Jessica en dag i oktober bare et år etter at hun takket ja til en midlertidig stilling når hun var mellom jobber, og som endte opp med at hun ble fast ansatt.  Jessica er klar, når hun forteller om hvordan det er å jobbe i selskapet; «det gir en variert og interessant arbeidshverdag, med daglig nye utfordringer».

Svein Berntzen, ny daglig leder i Praksisutvikling AS

Partner2 bistod Praksisutvikling AS i rekruttering av ny Daglig leder.  I den forbindelse har vi møtt Svein Berntzen for en prat om hans første dager i stillingen, og erfaringene fra rekrutteringsprosessen med Partner2.

Referansesamtalen

En god referanse er ofte viktigere enn mange er klar over. Det er ofte den sikreste kilden for en nye arbeidsgiveren til å finne ut om du er den du har gitt deg ut for å være. Praksis når det gjelder referansesjekk er at det vanligvis er en konfidensiell samtale. Bakgrunnen for det er at referansene skal få muligheten til å være så oppriktige og ærlige som mulig.

Facebook nyheter

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: Error validating access token: Sessions for the user are not allowed because the user is not a confirmed user.
Type: OAuthException
Vi søker etter regnskapsførere, både autoriserte og medarbeidere som har kunnskap i bruk av Xledger. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. M 90038778 / jorunn@partner2.no.